Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Diplomacy is not an option

Купити системний блок для Diplomacy is not an option

Diplomacy is not an option – комп'ютерна гра у жанрі стратегії в реальному часі, розроблена студією Door 407 у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Diplomacy is not an option
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Diplomacy is not an option
  5. Огляд гри Diplomacy is not an option
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Diplomacy is not an option від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви підданий короля, який покликаний захищати столицю від повстання селян.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку Diplomacy is not an option

 

Системні вимоги Diplomacy is not an option низькі. Для максималок автори рекомендують бюджетну ігрову збірку, яку ми підберемо для вас нижче. Для запуску гри знадобиться 64-розрядна операційна система Windows.

 

Мінімальні системні вимоги Diplomacy is not an option

  • Процесор: Intel Core i5-6400 / AMD X8 FX-8300
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Diplomacy is not an option

  • Процесор: Intel Core i5-7400 / AMD Ryzen 3 2300X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Diplomacy is not an option

 

Який процесор потрібний для Diplomacy is not an option

Для цієї гри вибираємо 4-ядерний процесор AMD Ryzen 3 3100. У ньому є підтримка технологій Hyper-Threading та Turbo Boost для збільшення рівня продуктивності. Вийшов чіп в 2020 році.

 

Яка відеокарта потрібна для Diplomacy is not an option

Для цього проекту не знадобиться потужна ігрова відеокарта, але бюджетний ігровий варіант буде дуже доречним. Розробники рекомендують модель Nvidia GeForce GTX 1060 з трьома гігабайтами відеопам'яті, ми ж радимо зупинитися на Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Diplomacy is not an option

У Diplomacy is not an option хороша оптимізація, тому можна встановлювати її на HDD-диск. Кількість ОЗУ – 8 гігабайт.

 

 

Огляд гри Diplomacy is not an option

 

Атмосфера

Колись графіка в іграх часто визначала їхню популярність. Чим вищий був графічний рівень, тим привабливішим ставав проект. Сьогодні така тенденція теж є, але поступово вона відходить у небуття. Більше бенефітів приносить цікава стилістика, як в Diplomacy is not an option, про яку ми поговоримо сьогодні.

Цей проект вийшов на початку 2022 року. Він виконаний одночасно у кількох жанрах, головним з яких є стратегія у реальному часі. Стилістично DINAO нагадує Becastled і навіть Minecraft, також місцями гру можна порівняти з комп'ютерними іграми від LEGO. Diplomacy is not an option – сюжетна гра. На самому початку гравцеві показують комічну кат-сцену, в якій король занудьгував, але ненадовго, адже розважити його вирішили селяни, влаштувавши масовий бунт. Ви граєте за підданого Корони, який має розібратися з повстанням. В грі є сюжетні місії з повноцінним проходженням, а також вільний ігровий режим.

 

Геймплей

 

Diplomacy is not an option робить нахил на комедію. Це дуже весела та кумедна гра, яка з легкістю приносить велику дозу задоволення. Спочатку вона може здатися доволі складною - це справді так, у грі високий поріг входження. Але лякатися не варто, тут є докладне навчання, що яскраво демонструє RTS-скріпи, які змінюються вкрай рідко. Навіть клавіші управління ідентичні іншим проектам у жанрі, чого вже там.

Diplomacy is not an option поєднує RTS, Tower Defense, містобудівний симулятор. Перше, що нам потрібно зробити, це побудувати ратушу, яка стане основною спорудою на карті. З ратуші ми командуватимемо всіма процесами і просуватимемося в переможній війні, або навпаки. Якщо ратушу знищать, то грі кінець. Після будівництва ратуші нам потрібно обзавестися селянами та воїнами. Для цього вдаряємось у будівництво та пошук ресурсів. Одним з головних є дерево, тягатимемо його навіть з найвіддаленіших куточків карти, адже без дерева нам тут робити нічого. Селяни знаходять собі заняття в автоматичному режимі, що значно спрощує ігровий процес. Концентруємося на «виробництві» воїнів, тільки без фанатизму, адже у грі завжди потрібно дотримуватися правильного співвідношення військових та цивільних. Їжа - елемент survival, який часто псує все свято. Ресурс швидко витрачається, а ферми можна збудувати тільки на другому рівні.

Основне діяння гравця Diplomacy is not an option – ведення війни. Щоб виграти раунд, потрібно відбити певну кількість ворожих атак на ваше місто. Також є інші варіанти розвитку сценарію. Одним із таких є розгром поселення супротивника та повна капітуляція його війська. Крім активного будівництва, нам потрібно «звільняти» карту від туману війни, розшукувати та приносити ресурси, вбивати когорти ополченців. Остання задача дуже важлива, адже якщо ми не розправимося з невеликими підрозділами ворога, то всі вони приєднаються до повстання у фінальній битві, а це більш ніж серйозно. На щастя, наші лицарі дуже сильні, проте не безсмертні. Тактична сторона тут виражена яскраво, до того ж залежить від навколишнього світу, який використовує процедурну генерацію.

Наше поселення починає нагадувати місто, залишилося збудувати стіни та вирити рів. Редут готовий, розставляємо воїнів на свої місця: лучників на вежі, щитоносців в авангард. Diplomacy is not an option – гра фентезійна, але доля фентезі тут мізерна. Вона виправдовує присутність магії, яку ми використовуватимемо для знищення супротивника. Головною фішкою Diplomacy is not an option є наявність численних загонів супротивника в єдиному часі. Чорні війська ополченців справді виглядають грізно – супротивників дуже багато, їхній підрахунок може досягати тисячі (і навіть більше). Слава богу, що ШІ тут досить тупий. Але поспішати втішатись не варто, адже відбити атаки ворогів не так просто. Відбивши першу, нам потрібно швидко вирушати на пошук та доставку ресурсів, відбудовувати місто, наймати нових юнітів, а також підбирати тіла загиблих. Селяни повинні відносити тіла на цвинтар, після чого ховати, адже у протилежному випадку в місті може початися епідемія. Це дуже крута механіка, яку нечасто побачиш у подібних іграх. Тіл буде багато, але загиблих ворогів набагато більше. Крушити їх ми зможемо не лише мечами, стрілами, а й метеоритами, магічними променями, землетрусами. Все це виглядає дуже епічно, хоч гра і не використовує ragdoll-фізику. Ви можете побачити, як під час смерті модельки підлітають у повітря, після чого все одно падають по тому самому скрипту. Що найцікавіше, у деяких місіях у гравця є можливість зрадити короля і приєднається до ополчення, але цей метод ми рекомендуємо випробувати особисто.

 

Графіка

У Diplomacy is not an option приємна та мила графіка. Проект виглядає дуже симпатично, приносить яскраві враження своєю стилістикою, хоч і не ідеальною. Видно масу докладених зусиль, комедійний стиль Середньовіччя, чудово демонстровані процеси війни з масовими сутичками. Оптимізація гри на рівні.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для Diplomacy is not an option

 

Для Diplomacy is not an option ми вже підібрали ігрові комп'ютери. Усі вони – витвори QUBE. Кожен ПК у списку зможе запустити гру на максимальних налаштуваннях графіки, як і інші ААА-проекти.

 

 

Стандартні системні вимоги Diplomacy is not an option для системного ігрового блоку

QB I3 12100F GTX 1650 4GB 821 - ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-12100F, чий вихід відбувся в 2022 році. Чіп працює на 12 потоків у тактовому діапазоні 3.3 – 4.3 GHz. Тут ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), 8 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Для зберігання файлів надано два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Diplomacy is not an option для системного ігрового блоку

QB I3 10100F GTX 1660 SUPER 6GB 1641 – ігровий системний блок з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz). Він відноситься до 10 покоління Comet Lake, працює на 8 потоків, підвищуючи загальні параметри продуктивності. Сприяє цьому й ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER з 6 гігабайтами відеопам'яті типу GDDR6. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Diplomacy is not an option для системного ігрового блоку

QB I5 10400F RTX 3050 8GB 322 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором усередині корпусу QUBE NEPTUNE. CPU - Intel Core i5-10400F, який працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти при навантаженнях від 2.9 до 4.3 ГГц. ПК має 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 MHz). Накопичувач – SSD-диск (240 гігабайт).

 

4К системні вимоги Diplomacy is not an option для системного ігрового блоку

QB I5 10400F RTX 3060 12GB 82WIN – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (3.6 – 4.3 GHz) з сімейства Comet Lake. Комп'ютер забезпечений продуктивною ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), яка відрізняється підтримкою технологій покращення графіки. Об'єм ОЗУ – 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), накопичувач – SSD на 240 гігабайт пам'яті.

Питання

+ Чому лучники не влучають в ціль Diplomacy is not an option?
Тому що у них є сліпі зони, які залежать від їхнього розташування до найближчих текстур
+ Скільки важить Diplomacy is not an option?
Гра займає 2 гігабайти вільного простору на жорсткому диску
+ Яку версію DirectX підтримує Diplomacy is not an option?
Гра підтримує DX11
+ Де придбати Diplomacy is not an option?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1272320/Diplomacy_is_Not_an_Option/