Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Monster Hunter Rise

Купити системний блок для Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise – комп'ютерна гра у жанрі action / RPG, розроблена компанією Capcom у 2021 році для платформ Microsoft Windows та Nintendo Switch.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Monster Hunter Rise
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Monster Hunter Rise
  5. Огляд гри Monster Hunter Rise
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Monster Hunter Rise від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви потрапляєте у фентезійний світ, де відкриваєте сезон полювання на монстрів.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців. Її продажі склали 7.7 мільйонів копій на рік. Загальні продажі серії становлять 78 мільйонів копій.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку для Monster Hunter Rise

 

Системні вимоги Monster Hunter Rise – низькі. Тут слабкий рівень графіки, тому не варто переживати про те, чи ваш комп'ютер потягне даний проект. Потрібна 64-розрядна операційна система Windows 10 з підтримкою DirectX 12, а також 23 гігабайти вільного простору на диску.

 

Мінімальні системні вимоги Monster Hunter Rise

  • Процесор: Intel Core i3-4130 / AMD FX-6100
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 1030 / AMD Radeon RX 550
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Monster Hunter Rise

  • Процесор: Intel Core i5-4460 / AMD FX-8300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Monster Hunter Rise

 

Який процесор потрібний для Monster Hunter Rise

Для Monster Hunter Rise вистачить 4-ядерного процесора. Наша рекомендація – Intel Core i3-10100F, чий вихід відбувся у 2020 році. Чіп підтримує технології Hyper-Threading та Turbo Boost, тим самим підвищуючи загальний параметр продуктивності.

 

Яка відеокарта потрібна для Monster Hunter Rise

У рекомендованих системних вимогах Rise автори вказують Nvidia GeForce GTX 1060, але версію з трьома гігабайтами відеопам'яті. Ми ж рекомендуємо встановити Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Monster Hunter Rise

Для Rise достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті. Встановлювати гру можна на HDD-накопичувач.

 

 

Огляд гри Monster Hunter Rise

 

Атмосфера

Серія Monster Hunter користується неабиякою популярністю не тільки на Сході, але й на Заході. Почавши свій шлях у 2004 році, вона впевнено рухається за власними канонами, пропонуючи гравцям небезпечне полювання на фентезійних істот. Оскільки розробляє гру японська компанія Capcom, відома за франшизами Resident Evil, Devil May Cry та Street Fighter, у MH багато монстрів взято з японської міфології. При цьому гра не пропонує скрупульозної достовірності, висвітлюючи найочевидніші аспекти JRPG.

Monster Hunter Rise – це окрема гра, яка пов'язана з World лише ідеєю та історією. Її події розгортаються у новій місцевості, селі Камура, якому загрожує чергова навала монстрів. Всі мисливці постаріли, тому вам потрібно навчитися майстерності, щоб стати на захист рідного поселення. Сюжет такий тривіальний, як російські серіали, але не за ним приходять до Monster Hunter – світ чекає на нових мисливців.

 

Геймплей

Дуже часто ми можемо побачити, як розробники випускають ті самі проекти, тільки під різними іменами. Щось подібне трапилося і з Monster Hunter. Раз на кілька років Capcom створює нову гру, а у проміжку робить безліч доповнень, які видає за повноцінний реліз. Що найцікавіше, такий підхід не критикують на Сході, адже там кожна частина серії є справжнім предметом поклоніння.

Що ж нового ми побачимо у Rise? Перше – невеликий сюжет, загальна довжина якого становить близько п'яти годин. Нашим гідом стануть дві близнючки, які й видаватимуть різні квести. Село Камура – наш хаб, в якому ми можемо перевести дух і побалакати з місцевими жителями. Засмучує факт із завантаженнями при переході в будинки, але в серії так було завжди і, здається, Capcom не збирається нічого міняти. Без легенд та історій не обійшлося, але вони займають мінімальну кількість часу. Підходить все до головного - ми повинні вбивати монстрів, добувати з них лут, крафтити круті пушки і броню. Схема буде повторюватися протягом всієї гри. Читачі, які ніколи не грали в Monster Hunter, можуть потрапити під подив, але таку просту схему гра розбавляє деякими деталями, про які ми поговоримо нижче.

Дізнавшись про справи в Камурі, підкріпившись і зібравшись, ми вирушаємо на полювання. Гра виглядає як типове MMORPG, тільки з елементами вертикальності, які завезли сюди з механікою протожуків. Це аналог павутини з Spider-Man, що дозволяє високого стрибати і чіплятися за повітря, завдаючи ударів монстрам по голові з висоти. Також використовується для уникнення атак, монстри в грі б'ють дуже боляче. Мисливець відстежує свою жертву і розпочинається бій. Так ось, кожен бій у Monster Hunter Rise – це тривалий бій з босом. Кожен монстр тут дуже унікальний. Унікальний він не тільки в плані моделювання, а й у плані поведінковому. Розробники спробували створити автентичні патерни поведінки кожної тварюки. Набір скриптів великий, до того ж завдає чимало вражень. Хоча графічний рівень гри далекий від сучасності, виглядає дуже ефектно. Перед полюванням нам демонструють невеликий ролик про кожного боса, використовуючи для опису його потужності хайку. Деякі дизайнерські рішення не назвеш вдалими, але недооцінювати супротивника не варто – кожне створіння тут не лише боляче б'є, а й прораховує ваші ходи. Якщо залишається мало ХП, деякі вороги тікають, доводиться наздоганяти. Інші починають використовувати секретні вміння, завдяки яким створюють справжній апокаліпсис. Бестіарій Monster Hunter Rise налічує понад 40 унікальних монстрів, що не може не тішити. Більше того, битва з кожним займає багато часу.

В одиночному режимі чудовиська Rise не такі грізні, як в кооперативному. Саме там проект розкривається на повну, дозволяючи використовувати стандартні прийоми MMORPG. В одиночній грі ви можете обзавестись компаньйонами, які полегшать ваше завдання. Найцікавіше відбувається тоді, коли на одному майданчику зустрічаються два монстри. Вони починають вовтузити один одного, а ви можете просто стежити за тим, що відбувається. Переможене чудовисько можна осідлати, після чого накидати ним по морді переможця. В результаті можна розжитися трофеями з двох для крафту броні та пушок. Їх тут багато, більшість гіперболізованих, за традиціями JRPG. Навички підбираємо під стволи, орієнтуючись на слабкості супротивників. Поганої зброї тут немає, кожна гармата підійде під певний тип геймплею. Є пов'язані комбінації, посилені удари, невелика частка тактики, хоч здебільшого битимемо і відскакуватимемо. Фінальним надбанням Rise є режим "Буйства". Це tower defense, в якому вам потрібно захистити власне поселення від кількох навал монстрів.

 

Графіка

Графічний рівень Monster Hunter Rise гірший, ніж у World. Грі не вистачає гарного освітлення, слабкий рівень деталізації, що вбиває атмосферу від фентезійного оточення. Локації невеликі, кишкоподібні. Пристойна кількість анімацій є лише у монстрів. Графіку Monster Hunter Rise в жодному разі не назвеш сучасною.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для Monster Hunter Rise

 

Купити ігровий системний блок легко, якщо знайомий з ігровими збірками від QUBE. Ми підібрали чотири комп'ютери під Monster Hunter Rise, розмістивши їх у списку. Кожна модель зможе запустити цей проект на максималках без втрати FPS.

 

 

Стандартні системні вимоги Monster Hunter Rise для системного блоку

QB I5 9400F GTX 1050 TI 4GB 82 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz) усередині корпусу QUBE U3. Збірка укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) з підтримкою технології Reflex. У ній встановлено 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та 240 гігабайт фізичної пам'яті (SSD-диск).

 

Високі системні вимоги Monster Hunter Rise для системного блоку

QB I3 10100F GTX 1650 4GB 1611 – ігровий системний блок у привабливому корпусі QUBE STORM. Він доповнений RGB LED-підсвічуванням, має 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Місце центрального процесора займає 6-ядерний Intel Core i5-11400F, що працює у тактовому діапазоні 3.6 – 4.3 ГГц на 12 потоків. Належить CPU до 11-го покоління під назвою Rocket Lake. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), використовуючи технологію Reflex. Файлові накопичувачі: SSD (120 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Monster Hunter Rise для системного блоку

QB I5 10400F GTX 1660 SUPER 6GB 82 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE. Мінімалістичний і стильний, він має 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з 12 потоками для обробки. Є відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. Файлове сховище – SSD диск (240 гігабайт). Об'єм ОЗУ – 8 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

4К системні вимоги Monster Hunter Rise для системного блоку

QB I5 10400F RTX 3050 8GB 1610 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE. У ньому встановлено 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) – модель 2020 року з роботою на 12 потоків, 16 гігабайт оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 MHz). Для досягнення високого графічного рівня ми встановили відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB) з підтримкою технологій Ray Tracing, DLSS, Reflex. Файловий накопичувач – SSD на 1 терабайт.

Питання

+ У Monster Hunter Rise можна грати одному?
Звичайно, можна також у кооперативі та в мультиплеєрі
+ На якому двигуні розроблена Monster Hunter Rise?
Гра розроблена на движку RE Engine
+ Де придбати Monster Hunter Rise?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1446780/MONSTER_HUNTER_RISE/