Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Купити системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Phantasy Star Online 2 New Genesis – комп'ютерна гра в жанрі MMORPG, розроблена компанією SEGA у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Phantasy Star Online 2 New Genesis
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis
  5. Огляд гри Phantasy Star Online 2 New Genesis
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви прокидаєтеся на невідомій планеті без пам'яті. Ваше завдання – допомогти місцевій оборонній структурі захистити це місце від навали роботів-прибульців.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis низькі, але для встановлення гри знадобиться пристойна кількість місця на жорсткому диску – 100 гігабайт вільного простору займає цей проект. Також потрібна операційна система Windows 10 x64, адже на 32-розрядній гра не працює. Деталі системних вимог наведені нижче:

 

Системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis

  • Процесор: Intel Core i3-4150
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 430 / AMD Radeon HD 5570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Який процесор потрібний для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Системні вимоги PSO 2 занажто низькі, щоб стати орієнтиром для вибору ПК. Ігрова збірка – те, що вам потрібно. У ній повинен бути встановлений 6-ядерний процесор з 12 потоками для обробки. Наведемо два приклади з асортименту відомих виробників: Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Phantasy Star Online 2 New Genesis

Один з найважливіших елементів - це відеокарта. Вибір здійснюватимемо в асортименті Nvidia. Якщо фінансів у вас небагато, схиліться до покупки бюджетної ігрової відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650. Якщо ж ви маєте намір обзавестися потужною ігровою збіркою, купуйте Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Phantasy Star Online 2 New Genesis

В ігровий ПК встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті та два накопичувачі: SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Атмосфера

Мода на ігрові жанри систематично змінюється. Пов'язано це з багатьма факторами, головним з яких є фактор прогресу. Саме він забезпечує гравців новими можливостями, роблячи геймплей більш цікавим та глибоким. Так ігри в жанрі MMORPG вже давно «йдуть на відпочинок». Деякі ж досі намагаються вести війну з сучасними батл-роялями, багатокористувацькими шутерами від першої особи і виживалками у відкритому світі. Одним із таких проектів є Phantasy Star Online 2 New Genesis, створений компанією SEGA.

Phantasy Star Online 2 New Genesis – незвичайний проект. Він відрізняється унікальністю у своєму сетинзі, адже MMORPG у стилі фентезійного футуризму зустрінеш не часто. На цей раз обійшлося без приставки ретро, яку так люблять сучасні розробники. Відсутність пішла на користь грі – вона одразу зачаровує своєю зовнішністю, хоч графічний рівень ніяк не назвеш сучасним. Що ж пропонує PSO 2 – дізнаємось у розділі геймплей.

 

Геймплей

Phantasy Star Online 2 New Genesis втекла від типовості свого жанру. Незважаючи на домішку аніме у загальній стилістиці, гра розрахована на людей, чиї естетичні почуття втомилися від аніме-ельфів, аніме-гномів та людей з незрозумілими зачісками. У грі є невелика сюжетна зав'язка, в якій ми дізнаємося про нашестя роботів-прибульців на невідому планету. Ми не пам'ятаємо, як опинилися на ній, перед нами постає нове завдання – допомогти місцевому опору відбити атаку роботів. Після цього дивимося невеликий сінематик і вирушаємо досліджувати місцеві пейзажі.

Ігрова модель Phantasy Star Online 2 New Genesis більше схиляється до action / RPG. Тут є вертикальний тип геймплею з використанням левітації, високих стрибків і уворотів від ворожих атак. Гра використовує таргетовану систему бою, з великою кількістю красивих і яскравих ефектів. Спочатку PSO 2 може здатися нудною через розтягнутий пролог з діалогами ідіотичного характеру, але вже після півтори години починаються справжні веселощі.

У грі дуже нетипова система прокачки. Як і скрізь, за грінд вам падає експа, але вона підвищує рівень без отримання навичок. Щоб розжитися ними, потрібно проходити підземелля та вежі – з другими все важче, але дають більше плюшок. Концентрується PSO 2 на так званому gear score, що в народі можна перекласти як damage. Очки шкоди підсумовуються з рівнем, очками навичок та характеристиками шмоту. Максимальний рівень у грі – 20-й, максимальна кількість скілів – 12.

Поговоримо про зброю, адже і в цій сфері Phantasy Star Online 2 New Genesis все відрізняється від інших MMORPG. Тут персонаж може носити одразу 6 різних білдів зброї, змінюючи їх на ходу. За рахунок цього у грі розмита класова система, що дозволяє швидко змінювати бойовий стиль. Різні пушки забезпечують вас різними можливостями. Одні дозволяють притягувати до себе ворогів, інші – станити тощо. Розділяється зброя на грейди (тіри), їх тут чотири. Є заточка і працює вона (як ви вже здогадалися) за унікальною схемою. Для заточування пушки вам потрібно переплавити та залити в неї зброю такого ж типу. Аналогічна схема працює і з заточенням броні – беремо броню аналогічного типу та переплавляємо, посилюючи те, що потрібно. На цьому не все, адже вам потрібний ще й спеціальний ресурс під назвою engrinder + внутрішньо ігрова валюта у вигляді золота. Потрібний ресурс можна шукати по відкритому світу у спеціальних ящиках. Предмети можна ще й аугментувати, але про це ви дізнаєтесь з особистого досвіду.

Світ Phantasy Star Online 2 New Genesis – велике та просторе місце, розділене на області з мобами певного рівня. Переміщатимемося бігом, стрибками, польотами. Можна залазити на скелі, забиратись у важкодоступні точки. Дизайн мобів заслуговує на похвалу, але в плані інтелекту нічого особливого ви не побачите. Через велику кількість ефектів зображення на екрані часто перетворюється на кашу. Знищуватимемо монстрів не лише за власним бажанням, а й за квестами. Їх є кілька типів, з різними монстрами та лутом різного грейду. Є й масові рейди (близько 180 гравців) на величезного й жирного боса. Звучить чудово, але насправді весь сюжет PSO 2 можна пройти за два-три дні, після чого зайнятися в грі нема чим. Мінімальна кількість контенту дуже засмучує. Ви можете блукати світом, прокачуючи гармати і досягаючи максимальної шкали gear score, але це дуже сумнівне задоволення. Розробники обіцяли, що гра розвиватиметься розділами. Чекаємо на це найближчим часом.

 

Графіка

Графіка Phantasy Star Online 2 New Genesis є далекою від сучасного рівня, але виглядає гра досить приємно. Тут багато кольорів, екран завжди рясніє пейзажами, безліч красивих ефектів. Вертикальний геймплей – великий плюс, до того ж переміщення світом у польоті приносить задоволення. В іншому, багато позитивних слів про графіку PSO 2 не скажеш.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для Phantasy Star Online 2 New Genesis

 

Порекомендувати вам ігрові системні блоки – наша мета та завдання. З радістю представляємо вам чотири ігрові зборки з сучасними компонентами, чия сума робочих показників забезпечить максимально комфортний геймінг.

 

 

Стандартні системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 12400F RX 560 4GB 161 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz) з покоління Alder Lake. Працює в парі з ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 (4 GB / GDDR5). Встановлений обсяг оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz). Файловий нагромаджувач – 1-терабайтний HDD.

 

Високі системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F GTX 1650 4GB 1621XE – ігровий системний блок у корпусі QUBE FLASH. Прекрасна зовнішність – лише початок, адже ПК відрізняється і високими показниками продуктивності. У ньому встановлений 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 12 потоками для обробки, 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Щоб досягти високого FPS в іграх, встановлено відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Файлові накопичувачі: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F RX 6600 XT 8GB 84 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) у корпусі QUBE NEPTUNE. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) – потужну «зброю» для високого FPS. У збірці ви побачите 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги Phantasy Star Online 2 New Genesis для системного блоку

QB I5 10400F RTX 3060 12GB 162 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE. Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою Reflex, DLSS, Ray Tracing та 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з 12 потоками для обробки. Забезпечена 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувачем на 240 гігабайт пам'яті.

Питання

+ У Phantasy Star Online 2 New Genesis є донат?
Так, у грі є можливість донатити
+ Чи сильно донат впливає на гру Phantasy Star Online 2 New Genesis?
Ні, вирулити можна своїми двома
+ Де придбати Phantasy Star Online 2 New Genesis?
Придбати гру можна в офіційному магазині Epic Games https://www.epicgames.com/store/ru/p/phantasy-star-online-2