Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Shadow Warrior 3

Купити системний блок для Shadow Warrior 3

Shadow Warrior 3 – комп'ютерна гра у жанрі слешера та шутера від першого лиця, розроблена польською студією Flying Wild Hog у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Shadow Warrior 3
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Shadow Warrior 3
  5. Огляд гри Shadow Warrior 3
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Shadow Warrior 3 від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Після подій другої частини пройшов певний час. Головний герой – Ло Ванг має спіймати стародавнього дракона, ризикуючи власним життям.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку для Shadow Warrior 3

 

Shadow Warrior 3 піддається обширному налаштуванню. Гру можна запустити як з відеокартою на 2, так і на 8 гігабайт, знадобиться лише 64-розрядна операційна система. Розробники не виставляють високих вимог щодо обсягу ОЗУ. Важить Shadow Warrior 3 31 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Shadow Warrior 3

  • Процесор: AMD Phenom II X4 965 / Intel Core i5-3470
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R7 260X
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Shadow Warrior 3

  • Процесор: Intel Core i7-69050X / AMD Ryzen 7 2700
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1080 / AMD Radeon RX 5700 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Shadow Warrior 3

 

Який процесор потрібний для Shadow Warrior 3

Для Shadow Warrior 3 можна встановити 4-ядерний процесор. Вибір реалізуємо в останніх поколіннях Intel та AMD. Гідні моделі - Intel Core i3-12100F, AMD Ryzen 3 3300X. Для максимальних наслаштувань використовуємо 6-ядерний процесор. Схиліться до вибору Intel Core i5-12400F, чип вийшов на початку 2022 року.

 

Яка відеокарта потрібна для Shadow Warrior 3

Для цієї гри вибираємо ігрову відеокарту. Для середніх та високих налаштувань можна використовувати модель Nvidia GeForce GTX 1650 або AMD Radeon RX 5500 XT. Для максимальних рекомендуємо Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER або AMD Radeon RX 6700 XT.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Shadow Warrior 3

8 гігабайт оперативної пам'яті цілком достатньо Shadow Warrior 3. Встановлювати гру можна на HDD-диск.

 

 

Огляд гри Shadow Warrior 3

 

Атмосфера

Є у світі речі, на які не впливає час. Вони вічні у своїй повноті, завжди актуальні та завжди приносять задоволення. Як ви встигли здогадатися, здебільшого - це предмети мистецтва. Що далі розвивається людство, то більше модернізується саме мистецтво. Сьогодні предметами мистецтва легко можна назвати і комп'ютерні ігри незалежно від жанрового різновиду. З останнього наша сьогоднішня розмова пов'язана безпосередньо, адже говоримо ми про м'ясні шутери від першої особи. Ще з часів виходу Quake та Unreal Tournament слешер-шутери користуються величезною популярністю. На неї не впливають часи, мода, поява нових жанрів. Швидке та відверте рубилово, яке вони пропонують, ви не отримаєте більше ніде. А спроб було багато.

Динамічних, кривавих та м'ясних шутерів від першої особи останнім часом виходить не так багато. Найяскравішими представниками останніх років є DOOM та Wolfenstein, хоч динаміка останньої набагато нижча. Перезапуск DOOM виявився більш ніж вдалим, тому інші розробники часто підглядають успішні рецепти кулінарії на кшталт «як запекти по-справжньому кривавий стейк». У деяких виходить, інші залишаються за бортом з втішними призами. Сьогодні ми поговоримо про гру, яка з високо піднятою головою входить у топ найкращих м'ясних шутерів. Пані та панове, Shadow Warrior 3!

 

Геймплей

Якщо ви грали в дві попередні частини Shadow Warrior, ви вже знаєте, про що йтиметься. Події трійки розгортаються після другої гри. Граємо ми за того ж героя – Ло Ванга, справжнього воїна, в арсеналі якого не лише гостра катана, а й чимала кількість вогнепальної зброї. Цього разу протагоніст вирушає на затримання стародавнього дракона. Оскільки перед нами слешак, за сюжетом сюди не приходять. Він швидко відходить на другий план, відкриваючи перед нами головне – двері у світ крові, м'яса та пострілів.

Shadow Warrior 3 вирішила повернутись до витоків. Розробники створили симбіоз китайської та японської культури, тим самим створивши чарівний східний сетинг з яскраво вираженими елементами. Оточення справді вийшло фантастичним, з великою кількістю кольорів з невеликих ліхтарів, карнавальних стрічок, гарної природи на задниках. Стилістика заслуговує лише на похвалу, до того ж з безліччю її елементів можна взаємодіяти. Оскільки Shadow Warrior 3 – коридорний шутер, на великих аренах автори вирішили розставити пастки, які можна активувати для знищення противників. Їх різновидів не так багато, але кожна пастка дуже ефектна. Щоб не зіпсувати вам враження, спойлерити їх не будемо. Зазначимо наступне – не гидуйте їх використанням, адже іноді вони можуть врятувати вам життя. Місцями, Shadow Warrior 3 нагадає вам Bladerunner. Гравця часто змушують бігати по стінах, стрибати через ущелини, використовувати такі фішки у бою з ворогами. У розпорядженні є підкати та відштовхування. Завезли, звичайно ж, і феєричні добивання – розчленування тут багацько. В арсеналі гравця є гак-кішка. Його використовуватимемо не тільки для переміщення, але й для знищення ворогів двома способами: притягуємо і рубаємо на двоє (або стріляємо), хапаємо гаком вибухонебезпечні бочки, кидаємо у ворогів і підриваємо пострілом. Хітбокси у грі працюють бездоганно. Постріл у ноги може їх відірвати, руки розлітаються в різні боки, вежі зносяться, ну а катана – ваш найкращий друг. Для неї навіть спеціальну кнопку швидкої зміни завезли, що не може не тішити.

Противників у грі дуже багато. Вони намагаються взяти числом, але низький рівень інтелекту не дозволяє це зробити. Рух тут – запорука всього. У плані битв гра сильно нагадає вам DOOM, тільки з гаком-кішкою та катаною за плечима. Всі гармати тут фантастичні, є можливість прокачування та підбору унікальних (одноразових) знарядь. Найчастіше це каламбурна зброя, яка стріляє феєрверками або крижаними гранатами. Іноді гра змушує битися тільки катаною, а це чудове рішення. До того ж, противників підбирає вкрай харизматичних, здатних скласти гідну конкуренцію гравцю. Відбувається все під швидку та качову музику.

 

Графіка

У Shadow Warrior 3 чудова графіка. Гра розроблена на движку Unreal Engine 4, добре оптимізована і позбавлена великої кількості багів. Відзначити можна високу деталізацію об'єктів оточення, моделей ворогів, чия кількість не може не радувати, гарне освітлення, яке разом зі східною стилістикою створює чудову атмосферу. Звуковий та музичний супровід на місці. Кров та розчленування – те, за чим приходять у Shadow Warrior 3. Гра з легкістю може називатися одним із найкращих слешерних шутерів, які виходили за останні роки.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для Shadow Warrior 3 від ARTLINE

 

Бажаєте грати на максимальному рівні графіки? Купуйте ігровий системний блок від QUBE! Топові пропозиції з'являються щодня. Виконані збірки у привабливих корпусах від QUBE. Чотири ПК ми представимо вам вже зараз.

 

 

Стандартні системні вимоги Shadow Warrior 3 для системного ігрового блоку

QB I3 10100F GTX 1650 4 GB 161 – ігровий системний блок з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz), який працює на 8 потоків. Належить чіп до 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel, вихід моделі відбудуться в 2020-му році. Комп'ютер отримав корпус QUBE STORM з RGB LED-підсвічуванням. Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач – 1-байтний HDD-диск.

 

Високі системні вимоги Shadow Warrior 3 для ігрового системного блоку

QB I5 9400F GTX 1660 6 GB 1621 – ігровий системний блок у корпусі QUBE STORM, всередині якого розмістився 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Він працює разом із графічним процесором Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB), який підтримує технологію Reflex. У збірці ви побачите 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Shadow Warrior 3 для системного ігрового блоку

QB I5 10400F RX 6600 XT 8GB 1641 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який працює на 12 потоків. Збірку виконано в корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням усередині. За прозорою стінкою ви побачите ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB), 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz). Файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Shadow Warrior 3 для ігрового системного блоку

QB Ryzen 5 5600X RTX 3080 10 GB 1642 – ігровий системний блок у корпусі QUBE WIZARD. Відрізняється симпатичним дизайном з LED-підсвічуванням, окремим відсіком для накопичувачів, зручним розташуванням портів USB. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 – 4.6 GHz) та ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB). GPU підтримує технології Ray Tracing та DLSS для підвищення графічного рівня й FPS. ОЗУ – 16 гігабайт стандарту DDR4 (3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

Питання

+ Коли відбудеться реліз Shadow Warrior 3?
Реліз гри відбудеться 1 березня 2022 року
+ Shadow Warrior 3 підтримує Ray Tracing?
Так, у грі є трасування променів
+ Shadow Warrior 3 підтримує DLSS?
Так, підтримка DLSS є
+ Де придбати Shadow Warrior 3?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1036890/Shadow_Warrior_3/