Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для The Dark Pictures Little Hope

Купити системний блок для The Dark Pictures Little Hope

The Dark Pictures Little Hope – комп'ютерна гра в жанрі інтерактивного кіно / survival horror, розроблена студією Supermassive Games у 2020 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для The Dark Pictures Little Hope
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для The Dark Pictures Little Hope
  5. Огляд гри The Dark Pictures Little Hope
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для The Dark Pictures Little Hope від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Автобус з професором та студентами потрапляє в аварію в новоанглійському містечку Little Hope, після чого починають відбуватися жахливі речі.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку для The Dark Pictures Little Hope

 

Системні вимоги The Dark Pictures Little Hope нижчі за середні. Для запуску використовуємо 64-розрядну операційну систему Windows 10. Обов'язкова підтримка DirectX 12. Для установки потрібно 80 гігабайт вільного простору, тому бажано мати об'ємний HDD-диск.

 

Мінімальні системні вимоги The Dark Pictures Little Hope

  • Процесор: Intel Core i5-3470 / AMD FX-8350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 8570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The Dark Pictures Little Hope

  • Процесор: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для The Dark Pictures Little Hope

 

Який процесор потрібний для The Dark Pictures Little Hope

Для цієї гри достатньо 4-ядерного процесора з 9-го покоління Coffeе Lake, але вибирати ми рекомендуємо новітню модель під назвою Intel Core i3-12100F, яка відноситься до 12-го покоління. Її вихід відбувся у 2022 році, є підтримка Turbo Boost та 8 додаткових потоків для обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для The Dark Pictures Little Hope

Розробники вказують у рекомендованих Nvidia GeForce GTX 1060, але модель не на 6 гігабайт пам'яті, а на 3. На практиці гра працює на Nvidia GeForce GTX 1650.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для The Dark Pictures Little Hope

Встановлюємо 8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 та HDD-диск.

 

 

Огляд гри The Dark Pictures Little Hope

 

Атмосфера

Багато хто з нас не любить хоррори. Хтось через їхню плоскість та дешевизну, хтось ж просто боїться (тільки ніколи не зізнається). Але хорори, як дівчата, бувають різні. Одні роблять ухил на жахливу атмосферу з ефектом психологічного тиску, інші використовують дешеві методи переляку на кшталт скрімерів, треті жонглюють таємничістю та містицизмом. Хочете все й одразу? Зіграйте у The Dark Pictures Little Hope, про яку і піде наша розмова сьогодні.

Антологія The Dark Pictures складається з дев'яти ігор у жанрі інтерактивного кіно. До неї ми не включаємо Until Dawn, тому що вийшла вона тільки на PlayStation 4 ще в 2015 році і стосується антології побічно. На сьогоднішній день світ побачив три гри з серії (або, як кажуть розробники, з першого сезону): Man of Medan, Little Hope, House of Ashes. Цього року відбудеться реліз четвертої частини під назвою The Devil in Me. Дата виходу подальших проектів невідома, але, як можна побачити на практиці, вони не залежаться на полиці.

Кожна частина антології The Dark Pictures використовує різний сетинг та різні методики, ставлячи перед собою єдину мету – максимально занурити гравця в атмосферу того, що відбувається, та перманентно створювати переляк. В одних виходило краще, в інших трохи гірше, але в кінцевому результаті кожен проект заслуговує уваги до себе. Ігри The Dark Pictures можна віднести до класичних хоррорів та слешерів сучасності. Деякі «знавці» називають їх фільмами категорії Б, не розуміючи фундаментальні засади такого кіно. Звичайно, порівнювати подібні витвори з якісною драмою не можна, але чи потрібно? Little Hope змусить вас згадати приховані страхи, а також продемонструє поведінку людей у таких ситуаціях.

 

Геймплей

Події гри відбуваються місячної ночі. Група студентів разом з професором вирушила в поїздку, яку перервала аварія – на дорозі з'являється дівчинка, яка стає причиною автокатастрофи. Усі залишаються живими, але водій таємниче зникає. Незабаром герої дізнаються, що опинилися в невеликому новоанглійському містечку Little Hope – це місто-примара, в якому колись буяло полювання на відьом. Далі розвиток сюжету використовує безліч звичних для хоррорів штампів.

Штампів у The Dark Pictures Little Hope настільки багато, що деякі гравці зустріли їхню кількість обуренням. Виникає відчуття, що автори вирішили наситити гру по повній, демонструючи достаток елементів та взаємозв'язку між ними. Як це часто буває у хоррорах, кожен член студентської групи сильно відрізняється від свого однолітка. Героїв у нас п'ять: дівчина Тейлор та її хлопець Деніел, професор Джон, леді Анджела та хлопчина на ім'я Ендрю. Кожен типаж яскраво виражений для нагнітання драматизму, збільшення кількості колізій та далеко ненайкращих ситуацій, які можуть статися. А варіантів тут безліч і всі вони залежать від гравця. Як і Man of Medan, майбутнє протагоністів залежить від QTE-елементів і відносин між ними. У Little Hope з відносинами попрацювали набагато краще, завдяки чому тепер вони справді серйозно впливають на живучість персонажів. Гра стала більшою. Вам постійно будуть підкидати кілька рішень: сказати про знайдений револьвер чи сховати його? Гілка варіантів дуже густа, завдяки чому The Dark Pictures Little Hope можна проходити кілька разів.

Але чи хочеться вибудовувати стосунки між героями? У деяких випадках – ні, адже парочка персонажів неабияк бісить протягом усієї гри. Хочеться позбутися виродків і побачити, як вони горять у пеклі, але – всьому свій час. Автори спеціально додали тупих кретинів та неадекватних жінок з панічними нападами не лише щоб відтворити типову атмосферу такого кіно, а й для того, щоб наблизити те, що відбувається до реальності. Будемо чесні: всі ми герої у теплому будинку з увімкненим світлом. У таких ситуаціях переважна більшість з нас діяли б ірраціонально, висвітлюючи найбільш негативні сторони свого характеру. Все ж таки, істину не можна сховати – іноді діалоги між персонажами надто тупі та примітивні. У Little Hope автори часто сповідують «священне писання книгогріхів»: персонаж не може зістрибнути з другого поверху палаючого будинку; другий не може пролізти у вікно за іншим тощо. Так і бути – прощаємо! Адже гра має більше позитивних сторін, ніж негативних.

Атмосфера в Little Hope просто чудова. Романтичні пейзажі швидко і часто змінюються апокаліптичним дизайном Середньовіччя, в якому відбувалося полювання на відьом. Надто вже випадково головні герої схожі на людей, яких спалили на багатті й катували. Містицизм тут більш ніж виправданий. Постійне нерозуміння причин і натури того, що відбувається, вселяє жах - що ж чекає протагоністів за наступним кутом? Навіть скрімери у грі виправдані! Вони переносять нас у минуле, дозволяючи відчути на кінчику язика його попелястий присмак. Не обійшлося і без проблеми вибору – кого врятувати з двох товаришів? Тут сценаристи попрацювали на славу, врятований не помре через дві хвилини, щоб не витрачати багато часу на написання його подальшої лінії. Монстри у грі дуже «привабливі». У Little Hope намішано безліч жахливих елементів, кожен з яких виражений якісно. На «Оскар» гра не претендує, але на вечірнє проходження більш ніж годиться.

 

Графіка

The Dark Pictures Little Hope відмінна графіка. Тішить опрацьована лицьова міміка, на яку у жанрі завжди робиться найбільший нахил. Частина не позбавлена відомих акторів. Озвучка непогана, хоч деякі голоси можна замінити.

 

 

Підбираємо оптимальний системний блок для The Dark Pictures Little Hope

 

Під The Dark Pictures Little Hope наша команда підібрала чотири ігрові збірки від QUBE. Потужні комп'ютери з найновішими компонентами забезпечать максимальну продуктивність у іграх. Комфортна робота з ПО – буденність для кожної збірки.

 

 

Стандартні системні вимоги The Dark Pictures Little Hope для системного ігрового блоку

QB I3 10100F GTX 1050 Ti 4 GB 811 - ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який працює на 8 потоків. Вона укомплектована однією з найпопулярніших ігрових відеокарт в геймерському співтоваристві - Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Має 8 гігабайтів оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) і два файлові накопичувачі: SSD (120 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги The Dark Pictures Little Hope для системного ігрового блоку

QB I5 10400F GTX 1650 4GB 1621Win – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) усередині корпусу QUBE NEPTUNE. Тут ви побачите всю міць ігрової відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Застосовуйте технологію Reflex, яку вона підтримує для підвищення рівня FPS в іграх. Для зберігання файлів встановлено два накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги The Dark Pictures Little Hope для ігрового системного блоку

QB I5 10400F RTX 2060 6GB 811 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням на системі охолодження, яку очолює кулер Tower. Він охолоджує 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з 12 додатковими потоками для обробки. З іграми працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) - вона підтримує технології DLSS та Ray Tracing, за допомогою яких покращує якість графіки. У збірці встановлено 8 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (120 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги The Dark Pictures Little Hope для ігрового системного блоку

QB I5 10400F RTX 3060 12GB 162 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який працює на 12 потоків. Головний "козир" цього ПК - ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Відеокарта відрізняється високою продуктивністю та підтримкою технологій з покращення графіки. З нею ви зможете грати в 4К без найменшого дискомфорту у графі FPS. Накопичувач – SSD на 240 гігабайт. Оперативна пам'ять – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

Питання

+ За скільки часу можна пройти The Dark Pictures Little Hope?
Гру можна пройти за 4-5 годин
+ Скільки кінцівок у The Dark Pictures Little Hope?
У гри три кінцівки
+ Де придбати The Dark Pictures Little Hope?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1194630/The_Dark_Pictures_Anthology_Little_Hope/