Залишилися питання?   
0800335404 Безкоштовно по Україні
  • 0443337408
  • Згідно з тарифами вашого оператора
UA RU
Корпуси QUBE
Корпуси QUBE

Форм-фактор корпусу

Потужність БЖ

Максимальна довжина відеокарти

Максимальна висота кулера CPU

Монітори QUBE
Монітори QUBE

Призначення

Діагональ екрану

Роздільна здатність екрану

Час реакції матриці

Частота оновлення

#resheniya-dlya-igr

Системний блок для Call of Duty Warzone Pacific

Купити системний блок для Call of Duty Warzone Pacific

Call of Duty Warzone Pacific – велике оновлення до комп'ютерної гри Warzone, розроблене наприкінці 2021 року для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст

  1. Системні блоки QUBE для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги системного блоку для Call of Duty Warzone Pacific
  4. Як підібрати оптимальний системний блок для Call of Duty Warzone Pacific
  5. Огляд гри Call of Duty Warzone Pacific
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираємо оптимальний системний блок для Call of Duty Warzone Pacific від QUBE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події розгортаються за часів Другої світової війни на тихоокеанському рубежі.

Оновлення отримало позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового системного блоку для Call of Duty Warzone Pacific

 

Call of Duty Warzone Pacific – гра з середніми системними вимогами. Знадобиться 64-розрядна операційна система, відеокарта на 3 гігабайти відеопам'яті (для мінімалок), тоді як для максимальних знадобиться бюджетна ігрова відеокарта з 6 гігабайтами типу GDDR5 / GDDR6. З деталями системних вимог Warzone ви можете ознайомитись нижче.

 

Мінімальні системні вимоги Call of Duty Warzone Pacific

  • Процесор: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Call of Duty Warzone Pacific

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний системний блок для Call of Duty Warzone Pacific

 

Який процесор потрібний для Call of Duty Warzone Pacific

Для Call of Duty Warzone можна використовувати 4-ядерний процесор, але ми рекомендуємо 6-ядерний CPU. В приклад поставимо такі моделі як: Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Call of Duty Warzone Pacific

Щоб технології Reflex і DLSS були якомога ефективнішими, вам знадобиться відеокарта з серії RTX від Nvidia. Список варіантів складається з: Nvidia GeForce RTX 3050 / 3060 Ti / 3070 Ti / 3080.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Call of Duty Warzone Pacific

Для Call of Duty Warzone рекомендуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті. Встановлюйте гру на HDD, тому що вона займає багато вільного простору.

 

 

Огляд гри Call of Duty Warzone Pacific

 

Атмосфера

Довголіття життя комп'ютерних ігор визначають як гравці, так і розробники. Залежить це від їхнього власного бажання та докладених зусиль. Адже не на одну розробку потрібна велика кількість сил – силові запаси витрачаються і на підтримку створеного проекту, а це: створення нового контенту, фікс багів, правильне балансування. Особливо важливими є дані елементи для онлайн-ігор. Правильність такого твердження демонструє багатокористувацька Call of Duty Warzone, представляючи перше велике оновлення Pacific.

Компанія Activision остаточно вирішила схрестити Warzone з Vanguard. Зроблено це через повний провал останньої – продажі гри були набагато нижчими, ніж у останніх ігор серії. Чуток багато, особливо про вихід нової Modern Warfare, але, поки що, не розповсюджуватимемо фейки і сконцентруємося на Pacific. Події нового доповнення розгортаються за часів Другої світової війни на тихоокеанському рубежі. Це величезний острів, поділений 15 секторами. Незабаром біля нього з'явиться острів Відродження, але гравцям доведеться трохи почекати. Основою нововведення є карта Кальдера, яка уособлює головний острів. Це тропічний рай з безліччю цікавих місць та об'єктів. Карта вийшла більш ніж вдалою – різні місця острова здатні змінювати атмосферу. Тут багато флори, яка згодиться для укриттів, безліч величезних каменів та густих джунглів. Останнє не означає, що на карті домінують снайпери. На відміну від Верданська, де їх було багато, у Кальдері покемперити не вдасться. Динаміка гри збільшена, ландшафт карти завжди нерівний, завдяки чому битви на рівному та відкритому полі тут практично відсутні. Награвши в Pacific більше 10 годин, вас відвідає відчуття, що нова карта косплеїть вже знайомі місця. Промислові доки злегка нагадують de_inferno, руїни – de_aztec, аграрний центр – de_assault. Також гра косплеїть сама себе, нагадуючи про карти з Black Ops селами на річці та фосфатними шахтами. Тут безліч цікавих місць, що роблять зустрічі гравців набагато частішими. Більше не знадобиться бігати довго, щоб побачити супротивника – тепер все відбувається набагато швидше.

 

Геймплей

Крім підвищеної динаміки та нової зброї, геймплей практично не отримав жодних змін. Це той самий Warzone на тому ж движку, тільки бадьоріший. Оскільки розробники схрестили дві частини Call of Duty, вони додали два режими королівської битви. В одному все, як завжди, в другому ж гравці будуть використовувати лише озброєння з Vanguard. Тобто, це пушки часів Другої світової війни, що вже цікаво. Зброї багато, добре збалансована. Близько 40 нових моделей озброєння перекочувало сюди з останньої частини. Кожна піддається модифікаціям, тому побачити нові стволи ви можете зовсім у новому світлі. Додавши озброєння, автори забезпечили гравцям і нову техніку. Вантажівки, джипи, а також літак-винищувач уже завезли до Pacific. Збити його можна не лише з важких знарядь, а й з вогнепального озброєння.

Скіни з Vanguard теж перейшли до Pacific. Ви можете пограти за снайперку або льотчика Вейда, злегка сплакнувши за витрачені гроші на нову частину. Серйозну переробку пройшов ГУЛАГ. Тепер у сутичках 1 на 1 ви можете використовувати основну та додаткову зброю. Після виграшу пушки залишаються у вас, що дуже зручно. Залежно від часу на карті, починаються різні івенти та випадкові події. Наприклад, весь лут у ящиках відновлюється, завдяки чому ви не залишитеся без зброї після низки невдач. У деяких місцях починаються бомбардування, які суттєво згущують фарби місцевої атмосфери, змушуючи рухатися інтенсивніше. ТТК досить високий, але в порівнянні з Vanguard у Warzone більш товсті персонажі.

Предмети спорядження пройшли через балансування. Тепер світлошумові гранати не будуть такою чітерською зброєю, як і перероблений датчик серцебиття. У гру додали довгі ковзні підкати, чия якість і присутність дуже сумнівна. Переробили маркери посилок із комплектами. Тепер їх можна купити лише після того, як на карті відбудеться відповідна подія: «Відродження», «Викидання готівки» з грошовими посилками, «Скринька з важкою зброєю». Додані нові контракти: «Цілком таємно», «Велике полювання» (вбити супротивника з найбільшою кількістю фрагів), «Збір припасів». Попрацювали розробники з протигазами, які раніше ставали причиною частого переривання дій. Протигази забезпечують захист від газових каністр, що з'явилися в Pacific. Каністри можна підпалювати і кидати у ворогів або ж прикріплювати до текстур як дистанційну бомбу (активація за пострілом). Також у грі з'явився новий античіт RICOCHET, який допоможе виявляти порушників у Warzone.

 

Графіка

Графічний рівень Call of Duty Warzone Pacific не набув змін. Гра виглядає приблизно так само, лише відчувається краще через підвищену динаміку. Так само Warzone не вистачає чіткості в текстурах і покращених ефектів від вибухів і стрільби. Автори переробили освітлення, завдяки чому затемнених ділянок тепер немає, а виявлення гравця не складає особливих труднощів. Тішить гарний баланс зброї.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Call of Duty Warzone Pacific

 

Прямо зараз ми представимо вам кілька ігрових збірок для Call of Duty Warzone Pacific від інтернет-магазину QUBE. Кожне збірка – потужний представник сучасності з найновішими комплектуючими на борту. Ігровий ПК від QUBE – завжди найкращий вибір для максимального геймінгу!

 

 

Стандартні системні вимоги Call of Duty Warzone Pacific для системного ігрового блоку

QB Ryzen 5 5600X GTX 1660 Ti 6GB 3242 – ігрова збірка у корпусі QUBE STORM. Відмінне рішення для гри та роботи. Обладнана 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5600X (3.7 – 4.6 GHz) з роботою на 12 потоків. Відрізняється великою кількістю оперативної пам'яті – 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 MHz). "Не відстає" комп'ютер і в об'ємі постійної пам'яті - 480 гігабайт + 2 терабайти (SSD + HDD). Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 1660 Ti (6 GB).

 

Високі системні Call of Duty Warzone Pacific для системного ігрового блоку

QB I5 11400F RX 6600 XT 8GB 1641 – ігровий системний блок з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) з сімейства Rocket Lake. Збірку виконано в корпусі QUNE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням на системі охолодження. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB). Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 MHz). Накопичувачі представлені твердотілим та магнітним дисками: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Call of Duty Warzone Pacific для системного ігрового блоку

QB I7 10700F RTX 2060 6GB 1610 – ігровий системний блок у корпусі QUBE NEPTUNE. Збірка обладнана ігрою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB/GDDR6), яка відрізняється підтримкою таких технологій як: DLSS, Reflex, Ray Tracing. Встановлено 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700F (2.9 – 4.8 GHz) з сімейства Comet Lake. Основне файлове сховище: SSD (1 ТБ). Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 MHz).

 

4К системні вимоги Call of Duty Warzone Pacific для ігрового системного блоку

QB I7 9700F RTX 3060 12 GB 324 – ігровий системний блок з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9400F (3.0 – 4.7 GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3.0 – 4.7 GHz). Дует дозволяє комфортно працювати з програмним забезпеченням, а ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) – запускати будь-які ААА-проекти на максималках. Накопичувач – SSD-диск (480 гігабайт).

Питання

+ Скільки нового озброєння в Call of Duty Warzone Pacific?
У гру завезли близько 40 нових пушок з Vanguard
+ Скільки королівських битв у Call of Duty Warzone Pacific?
У грі дві королівські битви
+ Де придбати Call of Duty Warzone Pacific?
Купити Call of Duty Warzone Pacific можна на офіційному сайті CoD https://www.callofduty.com/ru/blog/2021/12/call-of-duty-vanguard-season-one-pacific-warzone-battle-pass